Forum
Community Forum
Today's Posts
FAQ & Rules
Members List

Writing
Writing Forum
Recent Posts
Critique Guidelines

Groups
YWO Social Groups
Facebook
Myspace

Chat
 
YWA

Register

Store
Support YWO
YWO Merchandise
The Book Despository
Amazon.com (US)
Amazon.co.uk (UK)
Amazon.ca (Canada)

SBS Mag


Reply
 
Thread Tools
Old 03-22-2014, 07:08 PM View Post #1 (Link) March 22 Upgrade Complete! Any issues, post here
Andy (Offline)
Administrator
 
Andy's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: At home
Posts: 2,478
Points: 32
Times Thanked: 99
Our software upgrade is complete. The site should look and feel the same as before, however I notice several minor issues people pointed out have been fixed (such as text color not changing properly).

Even so, many aspects of YWO have been customized, so there may be some things which didn't update properly. If you find any, please let me know here. Thanks.
__________________

  Reply With Quote
Old 03-23-2014, 08:31 PM View Post #2 (Link)
Infinity_Man (Offline)
Freelance Writer
 
Infinity_Man's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 1,407
Points: 30
Times Thanked: 240
This was a problem before the upgrade, but I figured I'd point out this issue on subscribed threads found in the control panel:



The text in the boxes is all one box to the left, i.e the number of views is in the replies box, and the number of replies is in the box meant for the last posted.
__________________
Infinity_Man's Mega Guide

Pro-tip: because my first instinct is to procrastinate anything I see as an obligation or responsibility, asking me for a critique is a good way to make sure I never give you a critique.
  Reply With Quote
Old 03-23-2014, 11:40 PM View Post #3 (Link)
Andy (Offline)
Administrator
 
Andy's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: At home
Posts: 2,478
Points: 32
Times Thanked: 99
How is it now?
__________________

  Reply With Quote
Old 03-23-2014, 11:41 PM View Post #4 (Link)
Infinity_Man (Offline)
Freelance Writer
 
Infinity_Man's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 1,407
Points: 30
Times Thanked: 240
Fixed, thanks!
__________________
Infinity_Man's Mega Guide

Pro-tip: because my first instinct is to procrastinate anything I see as an obligation or responsibility, asking me for a critique is a good way to make sure I never give you a critique.
  Reply With Quote
Old 03-23-2014, 11:44 PM View Post #5 (Link)
Spacepirate (Offline)
Creative Fanatic
 
Spacepirate's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 814
Points: 22.28
Times Thanked: 99
Hey Andy, the text formatting hasn't changed in the subforum 'The Book Club' after the update. It's still refusing to add bold/colour to the posts.
  Reply With Quote
Old 03-24-2014, 12:01 AM View Post #6 (Link)
Andy (Offline)
Administrator
 
Andy's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: At home
Posts: 2,478
Points: 32
Times Thanked: 99
Spacepirate, can you post a screenshot of exactly what you're seeing? I just tried adding a post with color and it seems to work okay. I also saw a post of yours from March 3 and there's color and bold text all over it.
__________________

  Reply With Quote
Old 03-24-2014, 12:10 AM View Post #7 (Link)
Spacepirate (Offline)
Creative Fanatic
 
Spacepirate's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 814
Points: 22.28
Times Thanked: 99
Originally Posted by Andy View Post
Spacepirate, can you post a screenshot of exactly what you're seeing? I just tried adding a post with color and it seems to work okay. I also saw a post of yours from March 3 and there's color and bold text all over it.
There's no way of posting a screenshot so I'll explain it as best I can. Isis also has the same problem.

If I create a thread with formatting on it and post it, like the thread you saw, then it's fine. However if I go back to edit it, the formatting disappears. If I went back and formatted that thread you linked, without changing the formatting, all the [B]s and [colors] would disappear, and I am unable to re-add them like in this thread: http://www.youngwritersonline.net/sh...ad.php?t=12873
  Reply With Quote
Old 03-24-2014, 01:54 AM View Post #8 (Link)
Andy (Offline)
Administrator
 
Andy's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: At home
Posts: 2,478
Points: 32
Times Thanked: 99
Thanks for describing the issue. I think I fixed the problem.
__________________

  Reply With Quote
Old 03-24-2014, 03:04 PM View Post #9 (Link)
Spacepirate (Offline)
Creative Fanatic
 
Spacepirate's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 814
Points: 22.28
Times Thanked: 99
It worked! Yay! Thank you very much, Andy.
  Reply With Quote
Old 04-03-2014, 10:41 PM View Post #10 (Link)
lalodragon (Offline)
Global Moderator
 
lalodragon's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: To the laboratory!
Posts: 1,982
Points: 30
Times Thanked: 193
I can't mark all threads read, and they don't seem to be marking themselves anymore.
When I go to mark them I get:
  Reply With Quote
Reply
Thread Tools

 


All times are GMT. The time now is 06:35 AM.
Powered by vBulletin® Version 3.8.7 - Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
All writing Copyright © its author(s). All other material Copyright © 2007-2012 Young Writers Online unless otherwise specified.
Managed by Andrew Kukwa (Andy) and Shaun Duke (Shaun) from The World in the Satin Bag. Design by HTWoRKS.